Είμαι ο Γιάννης Ιωαννίδης και είμαι γυναικολόγος. Αφού αποφοίτησα από το πρώτο λύκειο Πεύκης / Αττικής συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα ιατρικής του πανεπιστημίου L’ Aquila Ιταλίας από όπου και αποφοίτησα ως αριστούχος.

Το δέος και τα έντονα συναισθήματα τα οποία αισθάνθηκα την πρώτη φορά που παρακολούθησα φυσιολογικό τοκετό ως φοιτητής, με έκαναν να πάρω την απόφαση να ακολουθήσω την ειδικότητα της μαιευτικής γυναικολογίας στην πρώτη πανεπιστημιακή μαιευτική γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου Αλεξάνδρα. Μετά την κτήση του τίτλου ειδικότητας, υπηρέτησα ως επικουρικός επιμελητής της μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής, του νοσοκομείου της Χαλκίδας.

Έκτοτε διατηρώ πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, στην Αθήνα και στην Χαλκίδα. Από την έναρξη της ειδικότητας μου διαρκώς παρακολουθώ συνέδρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαλέξεις με σκοπό την συνεχή επιστημονική επιμόρφωσή μου πάνω σε ζητήματα όπως αναβάθμιση παροχής υπηρεσιών ιατρείων (υπερηχογράφημα/κολποσκόπηση) κύηση υψηλού κινδύνου, σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης γυναικολογικών περιστατικών, καθώς και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Σήμερα, κατέχω την θέση, του διευθυντή του γυναικολογικού τμήματος, της κλινικής ΑΤΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ του επιμελητή του μαιευτηρίου Λητώ και του επιστημονικού συνεργάτη του μαιευτηρίου Ρέα.

Η αγάπη μου για τον φυσιολογικό τοκετό, η κλινική εμπειρία σε γυναικολογικά
περιστατικά και η άμεση και εγκάρδια επικοινωνία, αποτελούν τις εγγυήσεις
για μια σωστή και επιστημονική μαιευτική και γυναικολογική παρακολούθηση